Vi formidler morgendagens stjerner

Eiendomstalenter er et rådgivningsselskap av eiendomsbransjen, for eiendomsbransjen. Vi er spesialister på kandidatsøk, og ingen kjenner flere talenter i eiendomsbransjen enn oss.

Vår visjon er å bidra til å heve kompetansenivået i eiendomsbransjen

Eiendomstalenter er et innovativt og fremtidsrettet rådgivningsselskap, utelukkende rettet mot selskaper i eiendomsbransjen. Vår kompetanse og erfaring skal gjøre oss til en naturlig samarbeidspartner innen ansettelser og menneskelig utvikling.  Vi besitter en unik innsikt i eiendomsbransjen i Norge, og vi mener at den innsikten er avgjørende for å forstå våre kunders behov, og for å kunne plassere rett kandidat på rett plass. Bare på den måten kan vi bidra til å heve kompetansenivået i eiendomsbransjen. 

50%

av den globale arbeidsstyrken er født på 80- og 90-tallet.

Kilde: SAP

57%

av rekrutterere mener konkurransen om talentene er deres største utfordring.

Kilde: Global recruiting trends, LinkedIn

30+

år med samlet erfaring fra eiendomsbransjen i Eiendomstalenter.

2000+

kandidater i nettverket vårt.

Vi er spesialister på å matche bedrifter med kandidater

Vi ønsker å levere de beste og mest motiverte kandidatene gjennom spisskompetanse på søk. Vårt personlige nettverk utgjør over 2000 kandidater som jobber i eiendomsbransjen, og vi besitter en unik bransjeoversikt over menneskelige ressurser og deres arbeidssituasjon. I tillegg til dette bygger vi Norges eneste bransjespesifikke kandidatbase, slik at nettverket vårt kontinuerlig utvikler seg. Som et supplement til vårt personlige nettverk, den organiske kandidatbasen og kildekontakt, besitter vi også de samme rekrutteringsverktøyene som mer tradisjonelle rekrutteringsfirmaer bruker når de leter etter kandidater. Kombinasjonen av alle disse elementene, sammenholdt med vår bransjekunnskap, gjør vi tør å påstå at vi er selskapet som kan levere de beste kandidatene innenfor “search” i eiendomsbransjen i Norge.

Dette kan du forvente av oss

Samarbeid: Vi ønsker å understreke at vi ikke jobber for våre oppdragsgivere, men med dem. Uten samarbeid i en rekrutteringsprosess, øker sjansen betraktelig for at prosessen tar unødvendig lang tid, eller at man ansetter feil kandidat. Vi holder løpende dialog med våre oppdragsgivere gjennom prosessen, slik at forventingene hele tiden er avstemt.

Tilgjengelighet: Vi setter vår stolthet i å være tilgjengelige, og gir raskt tilbakemelding både til oppdragsgivere og kandidater.

Kandidatene i fokus: Kandidatene er vår viktigste ressurs, og dårlige kandidatopplevelser kan påvirke både vårt, og våre oppdragsgiveres renommé. Derfor er det svært viktig for oss at kandidatene føler seg ivaretatt. Vi sørger for å holde kandidatene kontinuerlig oppdatert på prosessen, samt at vi gir samtlige kandidater som har vært i prosess gjennom oss en individuell og utfyllende tilbakemelding dersom de ikke lander jobben.

Møt vårt team

Malene Tunold - Eiendomstalenter

Daglig leder

Malene Tunold

Emma - Eiendomstalenter

Rekrutteringsrådgiver

Emma Heiberg

Julie - Eiendomstalenter

Rekrutteringsrådgiver

Julie Pihl

Suchet D. Salvesen - Eiendomstalenter

Rådgiver

Suchet D. Salvesen

Katrine Belsvik - Eiendomstalenter

Styremedlem

Katrine Belsvik

Silje Rønne - Eiendomstalenter

Styremedlem

Silje Rønne

Johan Backe - Eiendomstalenter

Styremedlem

Johan Backe

Kristoffer Almeland - Eiendomstalenter

Styremedlem

Kristoffer Almeland

Salman Saeed - Eiendomstalenter

Styreleder

Salman Saeed

På jakt etter mennesker med høy kompetanse som kan utfordre status quo?