Eiendomstalenter

GÅ TIL FORSIDEN

Finanstalenter

BESØK FINANSTALENTER

Techtalenter

KOMMER 2023

Hvorfor velge oss

Bransjeinnsikt

Vi besitter en unik innsikt i eiendomsbransjen i Norge, og vi mener at den innsikten er avgjørende for å forstå våre kunders behov, og for å kunne plassere rett kandidat på rett plass. Selskapets styre og ansatte består av mennesker med både eiendoms- og rekrutteringsfaglig bakgrunn, slik har vi det beste utgangspunktet for å bistå våre kunder med deres rekrutteringsprosesser.

Kandidatbase

Eiendomstalenter har en enestående oversikt over kandidatmassen i eiendomsbransjen i Oslo. I tillegg til vårt personlige nettverk på over 2000 kandidater, bygger vi Norges eneste eiendomsspesifikke kandidatbase, slik at nettverket kontinuerlig vokser og oppdateres. Som et supplement til vårt personlige nettverk, den organiske kandidatbasen og kildekontakt, besitter vi også de samme rekrutteringsverktøyene som andre rekrutteringsfirmaer bruker når de leter etter kandidater.

Hurtighet

Fordi vi spesialiserer oss på én bransje, evner vi å holde oversikt både over bransjen og menneskene som jobber i den. Derfor jobber vi raskt og målrettet for å finne de beste kandidatene til en bestemt stilling. 

På jakt etter et nytt talent?

Finanstalenter er en del av Talentgruppen
Talentgruppen

Finanstalenter

Eiendomstalenter

Techtalenter